Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Άντρη Σιάλου: Βροχή τα μηνύματα συμπαράστασης στον αναίτιο διωγμό της από την...

Άντρη Σιάλου: Βροχή τα μηνύματα συμπαράστασης στον αναίτιο διωγμό της από την ΚΟΕ

105

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα μηνύματα συμπαράστασης προς το πρόσωπο της Άντρης Σιάλου μετά τον αναίτιο διωγμό της από την ΚΟΕ.

Πληθαίνουν καθημερινά τα μηνύματα για την Άντρη Σιάλου, που η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πέταξε στον κάλαθο αχρήστων την προσφορά της και αποφάσισε να τη διώξει. Χαρακτηριστικό της προσφοράς της και του τρόπου που αποφάσισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου να την θέσει εκτός είναι η ανάρτηση του Σοφοκλή Χαραλαμπίδη από το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στην Κύπρο.

Σοφοκλής Χαραλαμπίδης: «Ντροπή που θίγουν το μεγαθήριο του αθλητισμού μας»

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποφάσισαν να τερματίσουν τις υπηρεσίες προς την ΚΟΕ, της πρωταθλήτριας του Συλλόγου μας, του ΓΣΕ Αμμοχώστου, Άντρης Σιάλου, χωρίς κανένα λόγο, εντελώς αναίτια, απροκάλυπτα και απροειδοποίητα. Ποιαν…; Την Άντρη Σιάλου, την πρωταθλήτρια της Κύπρου που για μια εικοσαετία κατέχει το Παγκύπριο ρεκόρ στα 400μ. με εμπόδια, που τίμησε το Σύλλογο μας, την Άχνα της προσφυγιάς και την Κύπρο μας, που τίμησε όσο λίγοι το γυναικείο αθλητισμό της πατρίδας μας. Την Άντρη που υπηρέτησε με πάθος τον ΚΟΑ και τους αθλητές υψηλής επίδοσης, που αποσπάστηκε από τον ΓΣΕ και τον ΚΟΑ στην ΚΟΕ και έφερε στα ταμεία της ΚΟΕ, για λογαριασμό των αθλητών της Ολυμπιακής και προολυμπιακής Ομάδας της χώρας μας, το ποσό των €575,000.

Ντροπή γι’ αυτούς που για άγνωστους λόγους προσπάθησαν να θίξουν την αξιοπρέπεια του μεγαθήριου του αθλητισμού μας.

Όσοι βρίσκονται στην εκάστοτε Γραμματεία της Ολυμπιακής Επιτροπής οφείλουν να γνωρίζουν ότι σκοπός και στόχος τους πρέπει να είναι οι αρχές και οι αξίες του Ολυμπισμού και όχι τα όποια πάθη και φιλοδοξίες.

Άντρη, θα είσαι πάντα η Άντρη μας, η αγωνίστρια όχι μόνο στους στίβους, μα και στη διοίκηση του αθλητισμού και στις καρδιές όλων των αθλητών και των φίλων του αθλητισμού».

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Αντώνης Δράκος: «Η ΚΟΕ πρέπει να ενεργεί με διαφάνεια».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκατοντάδες αθλητές, προπονητές και παράγοντες από την Ελλάδα και την Κύπρο γράφουν μηνύματα υπέρ της Άντρης Σιάλου.

«Σίγουρα ο απλός κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά των αθλητών. Μπράβο Άντρη μου!», έγραψε η Ολυμπία Μενελάου, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΕΑΣ Αντώνης Δράκος σημείωσε ακόμη σε νέο του μήνυμα. «Άντρη μας και μόνο και μόνο το γεγονός ότι στην εκδήλωση της ΚΟΕ και του ΟΠΑΠ για την Ολυμπιακή Ομάδα απουσίαζες και ουδεμία αναφορά έγινε στην προσφορά σου είναι ανεπίτρεπτο και πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Στη θρησκεία μας λέχθηκε! Ού δύναται πόλις κρυβήναι επάνω όρους κειμένη. Η ΚΟΕ ευρίσκεται πάνω σε βουνό και πρέπει να ενεργεί με διαφάνεια. Το απαιτεί η αθλητική κοινωνία αμέσως».

Χρειάζονται ώρες για να αντιγράψει κανείς τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στα social media στην Άντρη Σιάλου.

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER