Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Άντρη Σιάλου: Η ΚΟΕ πνίγεται σε μια κουταλιά νερό! Μισό… τηλέφωνο υπόθεση...

Άντρη Σιάλου: Η ΚΟΕ πνίγεται σε μια κουταλιά νερό! Μισό… τηλέφωνο υπόθεση είναι!

104

Άντρη Σιάλου: Ο κόσμος το έχει… τούμπανο για το ποιος ευθύνεται και η ΚΟΕ, δυστυχώς για αυτήν, κρυφό καμάρι.

Άντρη Σιάλου: Μισό… τηλέφωνο χρειάζεται να γίνει πράξη το θέλημα των αθλητών. Να είναι ξανά δηλαδή δίπλα στην κυπριακή αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Άντρη Σιάλου. Μια πρωτοβουλία, μια μικρή κίνηση. Κι όμως. Η ΚΟΕ πράττει ένα σωρό κινήσεις για αν δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η ανακοίνωσε της ΚΟΕ που πετάει το μπαλάκι στην εξέδρα το μόνο που ξεδιάλυνε, είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να αποκατασταθεί η αδικία. Πιστοποιεί για μία ακόμα φορά το ότι οι χαρτογιακάδες που διοικούν έναν οργανισμό παραμένουν «εγκλωβισμένοι» σε γραφειοκρατικές συνήθειες άλλων ετών. Τόσο μπολιασμένοι από τις ξεπερασμένες και αναχρονιστικές θέσεις του και τόσο απομακρυσμένοι από αυτούς που μπαίνουν να αγωνιστούν.

Η αδυναμία να διαχωρίσει δύο γαϊδάρων άχυρα είναι τόσο εμφανής και τόσο η ΚΟΓ όσο και η Κύπριοι αθλητές και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις έχουν φροντίσει λέγοντας απλά καθημερινά πράγματα, να προβούν σε υπερέκθεση της ανικανότητας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Άθελά τους βγαίνει προς τα έξω η ένδεια των Κυρίων Γιώργου Χρυσοστόμου και Γιώτη Ιωαννίδη.

Διότι οι πομπώδεις δηλώσεις και οι τοποθετήσεις τύπου: «η ΚΟΕ θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις», «θα γίνει προσπάθεια να ικανοποιηθούν τα αιτήματα κάθε αθλητή» θα αποτελέσουν απλό ξύλινο λόγο αν η Άντρη Σιάλου δεν επιστρέψει στο πόστο της. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πουν στη συνάντηση με τον Μάριο Γεωργίου, που με ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε με απλοϊκό τρόπο την αναγκαιότητα της παρουσίας της.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER