Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης: Είναι επίσημο. Άδεια της ΠΑΕ σε Ρόουζ για να μεταβεί στην...

Άρης: Είναι επίσημο. Άδεια της ΠΑΕ σε Ρόουζ για να μεταβεί στην Πολωνία

109

Τις πληροφορίες που υπήρχαν νωρίτερα και ήθελαν τον Λίντσεϊ Ρόουζ να ζητάει άδεια ώστε να πάει στην Πολωνία, επιβεβαίωσε η ΠΑΕ Άρης.

Άδεια ώστε να προχωρήσει τις επαφές του με τη Λέγκια ζήτησε ο Ρόουζ, γεγονός που το επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής (25/6) η ΠΑΕ Άρης. Οι επαφές του Γάλλου στόπερ με την ομάδα της Βαρσοβίας είναι σε προχωρημένο στάδιο και πλέον  μένει να δούμε τις εξελίξεις τις προσεχείς μέρες αν όχι ώρες.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ αποτελεί βασικό «κομμάτι» του μεταγραφικού σχεδιασμού των Πολωνών όπως φαίνεται και έτσι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Γάλλο στόπερ.

Έτσι ο 29χρονος ζήτησε και έλαβε άδεια από την ΠΑΕ Άρης τη δεδομένη στιγμή καθώς η ομάδα τελειώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Βέρμιο και το πρόγραμμα (μέχρι την αναχώρηση για την Αυστρία στις 29/7) θα είναι πιο χαλαρό (πιθανότατα θα υπάρξει και κάποιο ρεπό μετά την επιστροφή από τη Νάουσα).

Ο Ρόουζ αυτή τη στιγμή προπονείται με τους υπόλοιπους «κίτρινους», ανεβάζοντας ρυθμούς μετά το πρόβλημα τραυματισμού με το οποίο επέστρεψε από τις διακοπές του.

Πλέον σύντομα θα αναχωρήσει από εκεί με προορισμό τη Βαρσοβία για τις τελικές επαφές με τη Λέγκια, αλλά και για να «τσεκάρει» την πόλη και γενικότερα τη ζωή στην Πολωνία.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο Άρης αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με σαφώς μεγαλύτερες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει από τον «Θεό του πολέμου».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER