Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία της με την Adidas και ο Θόδωρος Καρυπίδης υποδέχθηκε με μία σύντομη δήλωση τη νέα εταιρία ρουχισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα, τριετή, συνεργασία της με την adidas, το κορυφαίο brand αθλητικού ιματισμού.

Οι εμφανίσεις της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι σχεδιασμένες από την adidas και με το νέο στρατηγικό συνεργάτη μας στοχεύουμε σε νέες, ακόμη μεγαλύτερες, επιτυχίες.

Σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά, ο ΑΡΗΣ τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια. Καθώς στόχος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η κορυφή, θα έχει πλέον την υποστήριξη και της κορυφαίας εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού, της adidas.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρος Καρυπίδης, δήλωσε για τη συμφωνία:

«Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που από τη νέα αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης, την adidas, γεγονός που επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά μας να βρισκόμαστε κάθε χρόνο όλο και ψηλότερα».

Από την πλευρά του, ο General Manager SEE της adidas, κ. Θοδωρής Καραντζούλης, είπε για τη νέα συνεργασία της εταιρείας:

«Η adidas ανέκαθεν ήταν δίπλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γεγονός που επισφραγίζεται με τη νέα μας συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μια ομάδα που συνδυάζει τη μεγάλη ιστορία με την ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη σεζόν. Επίσης, η εμπορική προοπτική αυτής της συνεργασίας είναι σημαντική, λόγω της διευρυμένης βάσης οπαδών της ομάδας, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα».

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δουν τη νέα εμφάνιση που θα σχεδιάσει η adidas για την ομάδα μας».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER