Άρης: Μία 48χρονη γυναίκα, μαχήτρια της ζωής, ονόματι Πόπη, έχει αδυναμία στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και δεν το κρύβει.

«Είμαστε όλη η οικογένεια Αρειανοί, ο σύζυγος, η κόρη, ο γιος, η πεθερά μου που… δεν την παίρνει (γέλια) και τα εγγόνια μου που είναι 5,5 στα 6», είπε αρχικά η Πόπη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio 101,7».

Έπειτα, η 48χρονη αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, βάζοντας ξανά τον Άρη στην εξίσωση: «Πριν από 4 χρόνια είχα ένα θέμα με τον μαστό, το ξεπεράσαμε. Πριν από 3 μήνες κάναμε τον έλεγχο, δεν μας έβγαινε καλός και με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, μου λέει πρέπει να μιλήσουμε.

Πήγα εκεί, πέρασα και περίμενα περίπου τι θα μου πει, μου είπε ότι είναι επιθετική μορφή, είναι επιθετικός, έχουμε πολύ μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Πήγαινε να μου πει το προσδόκιμο, του λέω ‘δεν με νοιάζει το προσδόκιμο, διαρκείας θα μπορέσω να πάρω;’

Προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις, αλλά δεν θέλω να βλέπω την δύσκολη πλευρά, θέλω απλά να κάνω τα πράγματα που αγαπάω, δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα κάνω σε πέντε χρόνια, θέλω να τα κάνω τώρα.

Το νοσοκομείο που ήμουν ήταν το Θεαγένειο, όλοι είναι άψογοι εκεί, και ο γιατρός μου είναι πέρα από πολύ καλό παιδί και… Αρειανάκι.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε, με αγαπάνε πολύ. Εγώ έχω τον άνδρα μου, τον Άρη μου, την οικογένεια μου, τον γιατρό μου που είναι δίπλα μου, είμαι ευτυχισμένη.

Θα προλάβω και το διαρκείας τελικά, δίνω ραντεβού στην θύρα 3 για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, θέλω πολύ να δω και Άρης-ΠΑΟΚ.

Είμαι 48 ετών, έγινε μητέρα στα 15,5 που τότε υπέγραφε ο μπαμπάς για να παντρευτώ, έχω ήδη εγγόνια. Να είμαστε όλοι καλά».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER