Η ΑΕΚ έχει ένα συγκεκριμένο μεταγραφικό πλάνο και το ακολουθεί πιστά για την ώρα. Εχει συγκεκριμένες προτεραιότητες για την ενίσχυσή της και πάνω σε αυτές βαδίζει.

Η ΑΕΚ με την απόκτηση του Στάνκοβιτς έκλεισε μία σοβαρή ανάγκη της. Εχει κι άλλες πολλές κι αυτές θα προσπαθήσει να κλείσει πρώτα.  Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Ένωση, «όπως και ο Ολυμπιακός», εξετάζει την περίπτωση του Μίγιο Τσάκτας της Χάιντουκ. Πρόκειται για ένα παίκτη που παίζει στο «10». Μία θέση δηλαδή που αγωνίζεται και ο Πέτρος Μάνταλος. Η περίπτωση του Τσάκτας, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει αυτό το καλοκαίρι και μένει ελεύθερος, δεν περνάει απαρατήρητη στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ωστόσο, όπως είπαμε προτεραιότητα είναι να κλείσουν οι βασικές μεταγραφικές ανάγκες. Αν στην πορεία του καλοκαιριού, αφού έχουν γίνει πρώτα όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ο Τσάκτας παραμένει ελεύθερος δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση. Προς το παρόν ο 29χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός μπαίνει στο… συρτάρι.

Επιπλέον, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα την ΑΕΚ, «αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης», φέρεται να απασχολεί ο 32χρονος Ισπανός αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ, Νάτσο Μαρτίνεθ. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η περίπτωση δεν παίζει για την ΑΕΚ, η οποία κοιτά άλλους αριστερούς μπακ για την ενίσχυσή της.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER