Η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μιλά με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ενώ πάντα κοιτά έντονα και την ισπανική αγορά.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε από το Sportime ότι ήρθε σε επαφή με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά η Ενωση δεν είναι η μόνο ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μπορδαλάς, καθώς οι Ισπανοί θεωρούν πως θα είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια.

Τώρα, μπαίνουν και οι Τούρκοι στο κόλπο, οι οποίοι υποστηρίζουν πως εκτός από την ΑΕΚ και την Βαλένθια και η Φενέρμπαχτσε έχει στη λίστα της τον Ισπανό τεχνικό.Συγκεκριμένα η «hurriyet» υποστηρίζει πως αν και ο Εμρέ Μπελόζογλου ήταν μέχρι πρότινος το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας τις τελευταίες ώρες ακούγεται αρκετά το όνομα του Χοσέ Μπορδαλάς.

Οπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα: «Ενώ ο Εμρέ Μπελόζογλου φαινόταν ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε μετά τον Ερόλ Μπουλούτ, παίζει και ένα άλλο όνομα από Ισπανία. Από την Ισπανία αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον προπονητή της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς. Λέγεται πως ο Χοσέ Μπορδαλάς βρίσκεται επίσης στη λίστα της μεγάλης ομάδας της La Liga, Βαλένθια, αλλά και της ελληνικής ΑΕΚ. Ο Χοσέ Μπορδαλάς είναι προπονητής της Χετάφε, η οποία αγωνίζεται στη La Liga και πρόκειται να ολοκληρώσει τη σεζόν στην 16η θέση».

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER