Ο επιμένων νικά! Ο Αντράν Χουσίνο ήθελε να φύγει από την ΑΕΛ μετά τον υποβιβασμό της και τελικά τα κατάφερε. Θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δε Στρόνγκεστ.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί», στην οποία αναφέρονται και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του Adrian Jusino στην Βολιβιανή ομάδα The Strongest.

Για την μεταγραφή αυτή για να παραχωρήσει η ΑΕΛ τον ποδοσφαιριστή συμφωνήθηκε να εισπράξει το επόμενο έτος 100.000€ και κράτησε και το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση μεταγραφής του.

Η μεταγραφή αυτή ήταν επιβεβλημένη γιατί ο Jusino εκτός του ότι θα έλειπε για σοβαρό χρονικό διάστημα λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Βολιβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έπρεπε να ελευθερώσει μία θέση (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) γιατί η ΑΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία με σημαντικό ξένο ο οποίος αγωνίζεται σε άλλη θέση όπου η ΑΕΛ έχει πρόβλημα.

Στην θέση του Jusinoη ΑΕΛ δεν θα αποκτήσει παίκτη γιατί εκεί υπάρχουν οι Maksymenko, Ηλιάδης, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Αγγελούλης, αλλά εκεί μπορούν να αγωνισθούν και οι Μπέρτος, Παπαγεωργίου.

Η ΑΕΛ θέλει να αποχαιρετήσει τον Jusino με τα πιο θερμά λόγια, παρά το ότι ήταν διεθνής εν’ ενεργεία και εξαιρετικός παίκτης ο προηγούμενος προπονητής μας κ. Festa τον είχε χρησιμοποιήσει μόνο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Λάρισα στο 1-1 όπου και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο και ο προσωπικός του παίκτης ο Βέργος μετά την αντικατάσταση του πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης που ήταν μοιραίο για την παραμονή μας στην κατηγορία και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην προσωπική του και ποδοσφαιρική του ζω».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER