Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ: Το Copa America κρίνει το μέλλον του Χουσίνο

ΑΕΛ: Το Copa America κρίνει το μέλλον του Χουσίνο

104

Δύσκολα θα βρεις ομάδα της Super League 2 να έχει διεθνείς ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΛ όχι απλά διαθέτει στο ρόστερ της, αλλά ο Αντριάν Χουσίνο θα συμμετέχει και στο Copa America.

Το πιο πιθανό είναι ότι η Βολιβία, στην αποστολή της οποίας είναι και ο Ντάνι Μπεχαράνο της Λαμίας, θα έχει αρκετά δύσκολο έργο. Στον όμιλό της βρίσκονται Παραγουάη, Χιλή, Ουρουγουάη και Αργεντινή. Ο στόπερ της ΑΕΛ, Χουσίνο, αναμένεται να αγωνίζεται σταθερά. Ελπίδα δική του αλλά και των Θεσσαλών το να διακριθεί.

Από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι «βυσσινί» λένε πως δεν αφήνουν κανέναν να αποχωρήσει, θα παραμείνει στο ρόστερ. Μοναδικός αστερίσκος το να φέρει πρόταση. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι σε άμεση εξάρτηση με το πώς θα πάει στο Copa America. Έχει καλό όνομα στη χώρα του και σε κάποια ακόμη πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής και με 1-2 πολύ καλές εμφανίσεις, όλα γίνονται και κάθε εμπλεκόμενη πλευρά μπορεί να βγει κερδισμένη. Γι’ αυτό και στην ΑΕΛ θα παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

sportime.gr

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER