Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ: O Χουσίνο έχει πρόταση, αλλά ο Κούγιας δεν τον… χαρίζει

ΑΕΛ: O Χουσίνο έχει πρόταση, αλλά ο Κούγιας δεν τον… χαρίζει

128

Συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν έχει ο Βολιβιανός κεντρικός αμυντικός και για να φύγει πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΛ.

Κόπα Αμέρικα τέλος για τον Άντριαν Χουσίνο και πλέον ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στους Θεσσαλούς με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Στην πατρίδα του βολιβιανού στόπερ έχουν προκύψει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τη Boλιβία και τη Δε Στρόνγκεστ.

Ο εκπρόσωπος του Χουσίνο Φαμπίαν Μεντόζα μίλησε σχετικά στην ιστοσελίδα «paginasiete.bo», αναφέροντας ότι ο πελάτης του: «έχει συμβόλαιο, οπότε δεν μπορώ να δώσω επιπλέον πληροφορίες. Θα ήταν σημαντικό για τον ίδιο να συνεχίσει την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την ΑΕΛ. Δεν έχουμε διαπραγματευτεί με κανέναν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν συζητήσουμε με την ομάδα του».

Στην ΑΕΛ πάντως δηλώνουν άγνοια και εννοείται πως για να μπουν οι «βυσσινί» σε διαδικασία συζήτησης θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER