Η παρέλαση των Μπακς έφτασε στον τελικό της προορισμό και στο κεντρικό stage ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στην πόλη του Μιγλουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος στην Deer District δήλωσε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος για όλη την ομάδα. Βάλαμε δουλειά, πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Προσπαθώ να το ζήσω και να το απολαύσω μαζί σας».

Σχετικά με την ιστορία της οικογένειας του, που είναι γεμάτη πρωταθλητές δήλωσε: «Είναι μια απίστευτη ιστορία. Δουλέψαμε σκληρά, τα καταφέραμε. Τρεις από εμάς είμαστε πλέον πρωταθλητές. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αν μας έλεγαν πριν από δέκα χρόνια οι τρεις μας θα ήμασταν πρωταθλητές δεν θα το πιστεύαμε. Ξέρω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι περήφανοι για εμάς».

Ακόμη αναφέρθηκε και στον Θανάση Αντετοκούνμπο που λόγω επαφής του με κρούσματος έχει χάσει όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές: «Μιλγουόκι, τα καταφέραμε. Το κάναμε. Αυτή είναι η πόλη μας, είναι απίθανο αυτό που ζούμε».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER