Ο Φώτης Ζούμπος αναλύει την αναμέτρηση του Απόλλωνα την Κυριακή (7/11, 17:00) με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο»

Στον Απόλλωνα γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής (7/11, 17:00) με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο». Ο Φώτης Ζούμπος, ξέρει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και οι Πατρινοί θα πρέπει να χτυπήσουν τις αδυναμίες του «γηραιού».

To blog του Ζούμπου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας,

 

Βελέζ – Ρίβερ Πλέιτ με σούπερ αποδόσεις και προσφορά* στο Virtual Tennis!

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα μας απέναντι στον Προμηθέα δεν πήρε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Παίξαμε με πολλή ένταση αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι και ήταν κάτι που το πληρώσαμε. Ξέραμε από την αρχή ότι παίζαμε με μία ποιοτική ομάδα και αυτό φάνηκε όταν το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά και κάπου εκεί ευστόχησαν σε δύο μεγάλα σουτ.

«Έχτισαν» μία διαφορά και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε ξανά στο παιχνίδι. Από αυτόν τον αγώνα κρατάμε την ένταση και την αντίδραση που βγάλαμε. Επίσης ο κόσμος ήταν άψογος για άλλη μια φορά. Γέμισε το γήπεδο και θύμισε τις παλιές εποχές. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που παρά την ήττα, αναγνώρισε την προσπάθειά μας και μας χειροκρότησε.

Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και άλλες νίκες μπροστά στο κοινό μας. Για την ώρα όμως αφήνουμε την Πάτρα και ταξιδεύουμε για τη Θεσσαλονίκη όπου θα αναμετρηθούμε με τον Ηρακλή. Γνωρίζουμε ότι «αδικείται» από τη βαθμολογία καθώς έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που έχει ηττηθεί, τα περισσότερα τα έχει χάσει στις λεπτομέρειες. Προέρχεται όμως από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους, το οποίο είναι ένθερμο και τους δίνει πολλή ενέργεια.

Σαν Απόλλων Πάτρας Oscar θα πρέπει να το διαχειριστούμε πολύ σωστά. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς χρειάζεται και ο Ηρακλής τη νίκη. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ακόμα περισσότερο σε αυτήν την έδρα, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες που έχουν διαβάσει οι προπονητές μας και να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε εμείς.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER