Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρνητική εξέλιξη για ΑΕΚ και Εντσάμ: «Αποσυρόμαστε, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!»

Αρνητική εξέλιξη για ΑΕΚ και Εντσάμ: «Αποσυρόμαστε, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!»

128

Η ΑΕΚ αποφάσισε να αποσυρθεί από την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, μετά την καθυστέρηση που παρουσιάστηκε για τον Γάλλο μέσο.

Ετσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε επίσημα ότι αποσύρεται από την διεκδίκηση του Ολιβιέ Εντσάμ η ΑΕΚ, η οποία στρέφεται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή.

Mένει πλέον να φανεί η αντίδραση της Σέλτικ και του παίκτη, αλλά και το επόμενο βήμα της ΑΕΚ στην αγορά, καθώς είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Εντσάμ για 4ετές συμβόλαιο και τώρα μένει… ξεκρέμαστη!

Από πλευράς Σέλτικ, η υπόθεση της αποδέσμευσης του Γάλλου μέσου θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου ενώ παράλληλα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί η οψιόν που θα τον κρατήσει για ακόμα έναν χρόνο στην Γλασκώβη.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο, συνεπώς αποσύρεται από την υπόθεση και στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις για τον χώρο του κέντρου, παρά το γεγονός πως είχε έρθει σε συμφωνία με τον Εντσάμ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου τον χρόνο.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER