Είναι γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει αρκετούς παίκτες. Από κάποιους έβγαλε και χρήματα.

Η σεζόν, βέβαια, κλείνει με έναν προβληματισμό. Ο Τάσος Δουβίκας, που θα μπορούσε να βρίσκεται στους Αρκάδες, πουλήθηκε με επταψήφιο ποσό. Τουλάχιστον ο Αστέρας Τρίπολης είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Φιλοδοξεί να βγάλει κάτι στο μέλλον και από τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Ο τελευταίος πήγε στον ΟΦΗ, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης κράτησε ποσοστό μεταπώλησης. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό. Θα μπορούσε κανείς να το ισχυριστεί εάν σκεφτόταν λίγα χρόνια πριν πόσο hot όνομα ήταν ο 24χρονος στόπερ. Κλεισμένος στον Ολυμπιακό ήταν μία περίοδο, πολύ κοντά στην ΑΕΚ ήρθε αργότερα και τότε τα χρήματα που θα έπαιρναν στην Τρίπολη ήταν πολλά. Τόσα που θα τους βοηθούσαν να καλύψουν τουλάχιστον 3-4 συμβόλαια. Άλλαξαν οι καιροί, άλλαξαν και τα δεδομένα. Αλλά ουδείς γνωρίζει το μέλλον. Μπορεί στον ΟΦΗ να ξαναβρεί τα πατήματά του και να βγουν στο φινάλε κερδισμένες όλες οι πλευρές. Μπάλα είναι, όλα γίνονται.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER