Ο Μίλαν Ράσταβατς καλείται να βρει λύσεις γιατί ο Αστέρας Τρίπολης δεν σκοράρει

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας υψηλούς στόχους, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελε.

Ένας από τους βασικούς λόγους έχει να κάνει με την αδυναμία του να σκοράρει. Την περσινή σεζόν υπήρχαν ματς που με 1-2 φάσεις, έβρισκε δίχτυα. Οι λόγοι πολλοί. Ένας από τους βασικότερους ήταν η δεινότητα του Χερόνιμο Μπαράλες και ορισμένες φορές και η ρέντα που υπήρχε.

Φέτος και τα δύο αυτά έχουν αλλάξει. Ο Αργεντινός φορ δεν έχει πιάσει απόδοση ανάλογη της περσινής, ενώ και οι λεπτομέρειες δεν έχουν πάει υπέρ των Αρκάδων. Από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα δύο δοκάρια μέχρι τις χαμένες ευκαιρίες με ΠΑΟΚ και Βόλο. Γενικότερα ο Αστέρας Τρίπολης φέτος δεν έχει ρέντα και υπάρχουν ακόμη παραδείγματα όπως ο αποκλεισμός στο Κύπελλο στην τελευταία φάση ή το γκολ από πουθενά που δέχτηκαν με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες βασίζονται πολύ στο τι θα κάνουν αριστερά Σίτο και Άλβαρες. Ο Ριέρα δεν έχει τραβήξει, ενώ η εναλλακτική είναι οι βαθιές μπαλιές για Μπαράλες και Σόνι. Αυτό συνήθως αντιμετωπίζεται εύκολα και αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα. Μόνο σε τέσσερα από εννιά ματς πρωταθλήματος έχουν σκοράρει οι Αρκάδες, οι οποίοι δεν βρήκαν γκολ ούτε στο ματς Κυπέλλου. Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι ομάδες κόντρα στις οποίες βρήκε γκολ ο Αστέρας Τρίπολης. Σε όλα τα ματς ένα ήταν πλην του Παναθηναϊκού.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER