Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ατρόμητος: Μετράει αντίστροφα, μια και σήμερα

Ατρόμητος: Μετράει αντίστροφα, μια και σήμερα

114

Ατρόμητος: Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση των Περιστεριωτών παρουσία όλων των νέων αποκτημάτων.

Μπαίνει στο γήπεδο ο Ατρόμητος. Πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα έχουν οι Περιστεριώτες σε μια τελείως διαφορετική χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα και άλλον… αέρα!

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Καρτάλης, Μπεντινέλι, Βασιλαντωνόπουλος, Κουλούρης, Πισάνο και Χατζηισσαϊας και η ενίσχυση θα συνεχιστεί.
Πριν την πρώτη προπόνηση θα παρουσιαστεί επίσημα και ο νέος τεχνικός, Άνχελ Λόπεθ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2021/22 κινείται ήδη ο Ατρόμητος, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων.

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έχουν αρχίσει οι ιατρικές και ισοκινητικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας, που έχουν χωριστεί σε γκρουπ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, ενώ από σήμερα έχει αρχίσει ο εργομετρικός έλεγχος, κάτι που θα συνεχιστεί κι αύριο, Κυριακή 4 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως τηρώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πριν από τις ιατρικές εξετάσεις όλα τα μέλη υποβλήθησαν σε Rapid Test και σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, πριν από τις εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και μοριακά τεστ.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του νέου μας προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, στους εκπροσώπους του Τύπου και κατόπιν θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER