Ομάδα από την… αρχή φτιάχνει ο Ατρόμητος, αφού ακόμα και για θέσεις που θεωρητικά υπήρχαν βασικοί παίκτες, αναζητούνται ενδεκαδάτοι.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μετά από τόσα χρόνια στο Περιστέρι θεωρείται παιδί του κλαμπ. Παίρνει περίπου ένα 120άρι τον χρόνο και η λογική έλεγε πως τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει με εκείνον ως βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας. Όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε, έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει.

Έλα που ο κόουτς, όμως, έχει ζητήσει βασικό δεξί μπακ. Η επιθυμία του, μάλιστα, όχι απλά εισακούστηκε, αλλά υπάρχει μία πληροφορία πως έχει εντοπιστεί στόχος και το ποσό που δίνεται είναι αρκετά υψηλό. Μεγαλύτερο φυσικά από αυτό που εισπράττει ο Κιβρακίδης. Το ερώτημα που γεννάται, λοιπόν, είναι το ακόλουθο. Αντέχει ο Ατρόμητος (και η κάθε ομάδα αυτού του βεληνεκούς) να έχει δύο δεξιά μπακ που στοιχίζουν μαζί μίνιμουμ ένα 250άρι; Και για να ξεκαθαριστεί και αυτό, θέμα αποχώρησης του «Κίβρα» προς το παρόν δεν έχει τεθεί. Με το συμβόλαιο που έχει, δεν θα ήταν και εύκολο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER