Ο Αργύρης Γιαννίκης εμφανίστηκε καθαρά αφοσιωμένος στον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλων χωρίς να ενδιαφέρεται για τα μεταγραφικά σενάρια.

Ξεκάθαρος όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια για την ΑΕΚ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV, ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο προπονητής της Ένωσης που έχει καταφέρει το απόλυτο από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης:

 

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Για τη σημασία της νίκης επί του Άρη: 

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στην περίοδο που βρισκόμαστε, πάνω στην εξέλιξή μας. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες πριν τον αγώνα. Αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς, που βγάλαμε την ενέργεια που χρειαζόταν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε»

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έμεινε πίσω από τη μπάλα σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα:

«Ο  Άρης είχε μια οπτική υπεροχή, αλλά μέχρι την κόκκινη κάρτα δεν είχαμε κίνδυνο, δεν κινδυνεύσαμε από αυτά που έκανε. Μετά την κόκκινη το ματς σίγουρα έγινε περίπλοκο. Είμαστε μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, αλλά βελτιωνόμαστε καθημερινά σωματικά, τακτικά, ψυχικά και ποδοσφαιρικά και θα τη φτιάξουμε την ομάδα».

Για το τι διαφορετικό θα ήθελε να δει στο ματς με τον Άρη: 

«Κάποια στιγμή θα είμαστε τόσο προχωρημένοι σε εξέλιξη που θα είμαστε πιο δημιουργικοί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να το έχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς που δουλεύουμε καθημερινά με την ομάδα γνωρίζουμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε αυτή την περίοδο και αναλόγως πράττουμε. Πολύ σημαντικό είναι πάνω σε αυτή την εξέλιξη να κερδίζουμε».

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει μόνο ο Απόλλων. Κάθε παιχνίδι έχει βαθμό δυσκολίας. Απαιτείται η απόλυτη συγκέντρωσή μας και ο απόλυτος σεβασμός μας στον αντίπαλο. Για να κερδίσουμε, θα χρειαστούμε την ίδια ενέργεια που έχουμε σε κάθε ματς. Και μετά από αυτό το παιχνίδι με προβληματίζει μόνο ότι έχουμε τη διακοπή γιατί θα μας λείψουν δέκα παίκτες και δεν θα μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όλη την ομάδα».

Για τα μεταγραφικά σενάρια.

«Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν με ενδιαφέρουν οι μεταγραφές καθόλου. Με ενδιαφέρει να εξελίξω την ομάδα, να δουλέψουμε πάνω στα θέματα που έχουμε. Και πιστεύω ότι κάθε παίκτης της ΑΕΚ δικαιούται να έχει έναν προπονητή, που έχει όλη την αφοσίωση πάνω του».ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER