Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για κάποιους ο Παναθηναϊκός Β’ έχει αξία

Για κάποιους ο Παναθηναϊκός Β’ έχει αξία

116

Παναθηναϊκός Β’: Για ορισμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού… Α’, πιθανή παρουσία στον Β’ έχει χαρακτήρα υποβιβασμού.

Δικαιολογημένα, διότι είναι ήδη φτασμένοι παίκτες με συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας κ.τ.λ.

Είναι σίγουρο ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κάνει κάποιους να τσινήσουν κι αυτό αποτελεί ένα ζήτημα που καλείται να επιλύσει ο σύλλογος.

Στον αντίποδα, όμως, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές (λίγοι στον αριθμό αλλά υπάρχουν) που δεν θα πρέπει να βλέπουν τον Παναθηναϊκό Β’ ως ένα πισωγύρισμα ή μια αγγαρεία.

Και εξηγούμεθα. Η προηγούμενη τριετία είχε αρκετές ιδιαιτερότητες για το κλαμπ. Ανάμεσα σε αυτές και η… υποχρέωση της ομάδας να βασιστεί σε πολλούς νέους παίκτες. Επί της ουσίας παιδιά, που δεν είχαν την παραμικρή εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Ας μην λησμονούμε και τον μεταγραφικό αποκλεισμό του 2018.

Καλώς ή κακώς, ελάχιστοι 18-19χρονοι έχουν καταφέρει να πέσουν στα βαθιά και να κολυμπήσουν χωρίς να κλυδωνιστούν. Ο Παναθηναϊκός Β’ θα ήταν μια πιο ομαλή μετάβαση προς την ομάδα Α’, αν είχε δημιουργηθεί παλιότερα. Μακάρι κάποιοι νεαροί παίκτες να το δουν απ’ αυτήν την οπτική γωνία για να παραμείνουν ζεστοί.

Κορίνθιας – Μπόκα Τζούνιορς με σούπερ αποδόσεις και νέα προσφορά* στο Power June!

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER