Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Γιλντιρίμ: «Φέρνω πίσω τον Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε»

Γιλντιρίμ: «Φέρνω πίσω τον Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε»

112

«Φέρνω με ιδιωτικό αεροπλάνο τον Ομπράντοβιτς και με μπάτζετ 35 εκατομμυρίων». Ο πρώην πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ πέταξε το γάντι στον Αλι Κοτς

Ο Γιλντιρίμ έταξε τον Ομπράντοβιτς μαζί με δοξασμένες μέρες του παρελθόντος. Αλλά σε περίπτωση κατά την οποία ο Αλί Κοτς του ξαναδώσει την ομάδα! Ο πρώην πρόεδρος άσκησε δριμύτατη κριτική στο νυν σε έναν απολογισμό που έκανε για τα τεκταινόμενα στη Φενέρμπαχτσε.

«Κάναμε τη Φενέρμπαχτσε μια μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ. Παίζαμε σε Final Four για τέσσερα χρόνια και γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν δύσκολο να βρούμε έναν προπονητή σαν τον Ομπράντοβιτς. Είμαστε φίλοι μαζί του. Προσωπικά με συνδέει πραγματική φιλία με την Ζέλικο, δεν είχαμε την σχέση προέδρου – προπονητή. Όταν αποχωρήσαμε όλη αυτή η ατμόσφαιρα χάθηκε Ο Ομπράντοβιτς συνέχισε, αλλά δεν υπήρχε η ίδια κατάσταση, μέχρι που αποχώρησε και εκείνος», είπε αρχικά ο Γιλντιρίμ και πρόσθεσε:

«Αν ο Αλί Κοτς βγει και πει ότι μας δίνει την ομάδα μπάσκετ, θα θελήσω να την αγοράσω και να φέρω πίσω τον Ομπράντοβιτς αύριο. Έχουμε πολλά χρήματα. Αν μας δώσουν την ομάδα θα φέρω με ιδιωτικό αεροπλάνο τον Ομπράντοβιτς και θα του δώσω μπάτζετ 30-35 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι έτοιμο αυτό το μπάτζετ».

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER