Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης, πετώντας ατάκα «φωτιά».

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω προσωπικής του δήλωσης να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βέβαια, ο ισχυρός άντρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έκανε πρόταση στον 44χρονο να παραμείνει στην ομάδα, αναλαμβάνοντας εν λευκό τον ΠΑΟΚ Β’ ή οποιοδήποτε πόστο θέλει.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης και την εκπομπή Punto Penal, πέταξε ατάκα «φωτιά» για τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας αστειευόμενος «δεν ξέρω αν με καλέσατε για να με συγχαρείτε για την κατάκτηση του Κυπέλλου ή για να με συλλυπηθείτε που με απέλυσαν», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την… πικρία του.

Η συζήτηση πήγε στη συνέχεια σε άλλα ποδοσφαιρικά θέματα, τόσο για τη στιγμή που ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικής φύσεως που αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο της πατρίδας του.

«Όταν έφτασα στην Ελλάδα σκέφτηκα: «Εδώ αν δεν παίξω ποδόσφαιρο θα με σκοτώσουν». Ήρθα αναζητώντας ηρεμία», είπε μεταξύ άλλων, ενώ μιλώντας για τη δουλειά που έκανε στην «ασπρόμαυρη» Κ19 σημείωσε: «Δεν πρέπει απλώς να εκπαιδεύεις παίκτες. Πρέπει να τους διδάσκεις για να κερδίσουν»

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER