Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στη μεζονέτα της στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πρόβαλε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πραγματοποίησε νέα έρευνα στην περιοχή και ακολούθησε τη διαδρομή που κατά πάσα πιθανότατα πήραν οι δράστες σε έναν ερημικό, κοντινό δρόμο.

Κάμερα κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σε αυτόν τον δρόμο και έπειτα από δύο περίπου ώρες να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα.

Το κλειδί της υπόθεσης, σύμφωνα με την εκπομπή, πιθανότατα να κρύβεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, κοντά στη μεζονέτα. Όπως αποκαλύπτει το ντοκουμέντο κάμερας ασφαλείας που παρουσίασε το «Τούνελ», ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Μετά από δύο ώρες μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, το ίδιο αυτοκίνητο βγαίνει ξανά από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και στρίβει με κατεύθυνση προς την Αγία Παρασκευή.

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, τα οποία δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER