Όσα ανέφερε ο κύριος Κατερινόπουλος αναφορικά με το ταξίδι στην Κρήτη και τα κίνητρα της δολοφονίας

Οι αποκαλύψεις αλλά και τα ερωτηματικά για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι πολλά.

Σύμφωνα με τον ταξίαρχο Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τα σκοτεινά σημεία της υπόθςσης που πάγωσαν το πανελλήνιο ζητούν διέρευνση.

Ιδιαίτερη σημασία ο κ. Κατερινόπουλος αποδίδει σε ένα ταξίδι που έκανε ένας εκ των δύο με άτομο του αντίθετου φύλου, το πρώτο 12ημερο του Απριλίου στην Κρήτη.

«Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει. Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στον βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής» ανέφερε.

«Γιατί έγινε το ταξίδι, γιατί νοικιάστηκε ή όχι το σπίτι και ποιος και για ποιο λόγο ήθελε να φύγει και μάλιστα μακριά» πρόσθεσε λέγοντας ότι πρέπει να ερευνηθούν όλα από τους αρμόδιους και εκεί θα φανεί ποιος είχε σχέση με ποιον.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

«Οταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση συνήθως τα ζευγάρια δεν απομακρύνονται χιλιόμετρα μακριά. Υπάρχει συνδετικός κρίκος», κατέληξε.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «σε καμία περίπτωση το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι η κακή σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτό το έδειξε η στάση και η ψυχραιμία του πιλότου τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του. Από τη γλώσσα του σώματός του θα βγάλετε τα συμπεράσματα. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει και πέρασε πριν την ομολογία του και άλλα τώρα. Δεν νομίζω ότι οι δικαστές και οι ανακριτές θα παραπλανηθούν απ’ όλη αυτή τη διαδικασία».

Στην ερώτηση αν θα πρέπει να διερευνηθεί η επαγγελματική δραστηριότητα του πιλότου είπε: «Σε ένα έγκλημα ψάχνονται τα πάντα. Πρέπει να διερευνηθούν όλα. Θα μπορούσε η Κάρολαϊν να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει. Και εκεί να ήταν ένα πρόβλημα για την όλη ιστορία και πρέπει να διερευνηθεί. Είναι ένα ζευγάρι όπου ξεκίνησε, όπως μας το παρουσίασαν, με έναν μεγάλο έρωτα. Θεωρώ τέλος αδιανόητο να μην έχει μπει το τηλέφωνο σε τεχνική προστασία.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER