Η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών – Μετά την περιγραφή του συζύγου, σχηματίστηκε σκίτσο ενός από τους δράστες – Υπό έρευνα 35-35 σεσημασμένοι εγκληματίες

Το σκίτσο του ενός από τους δράστες που ενεπλάκησαν στην αποτρόπαιη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φαίνεται ότι έχουν οι άνδρες τις Ασφάλειας Αττικής, που συνεχίζουν εντατικά την προσπάθεια για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι αρχές κατέληξαν στο σκίτσο του ενός δράστη μέσω της περιγραφής του συζύγου της  που βρισκόταν στο σπίτι τη μοιραία νύχτα. Πρόκειται για τον «κοντό», όπως τον περιέγραψε, δολοφόνο. Η εικόνα του πλησιάζει πολύ σε αυτό που μπορούσε να δει, εφόσον ο ίδιος ήταν δεμένος.

Με βάση το σκίτσο, ο αριθμός των υπόπτων περιορίστηκε από τους 150 αρχικά σε 30-35 σεσημασμένους και ποινικούς.

Μετά και την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, εντοπίστηκαν αρκετά «ορφανά» δείγματα DNA στη σοφίτα, όπου σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, ωστόσο προς το παρόν δε φαίνεται να ταυτοποιούνται με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα που το κρίσιμο χρονικό διάστημα έχουν αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας και βίντεο. Ωστόσο, δεν έχει πιστοποιηθεί αν είναι ένα από αυτά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι αρχές θεωρούν ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο σε ό,τι αφορά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER