Πώς σημειώθηκε η ίδια ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του πιλότου – Γιατί είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν η «Μεγάλη Στοά» – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από ύποπτο όχημα

Στενεύει ο κλοιός για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά καθώς η αστυνομία έχει περιορίσει την λίστα των υπόπτων σε 10-15 άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ΕΛΑΣ βρίσκεται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ενώ οι έρευνές τους φαίνεται να φέρνουν μια αισιοδοξία στα στελέχη των Αρχών για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Το μυστήριο με την ψυχολόγο

Στην ψυχολόγο της Καρολάιν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε στο άγριο έγκλημα στο σπίτι της, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας, μετά το «ντόρο» που έχει προκληθεί με το θέμα των πτυχίων της και του τίτλου της ως ψυχολόγου. Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι ίσως μπορεί να βρει κάτι ενδιαφέρον μέσα από την υπόθεση αυτή σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης κοπέλας.

Πρόκειται άλλωστε για ένα πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματος και μάλιστα η Καρολάιν της είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες της ζωής της.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, αξιωματικοί υπογραμμίζουν πως η συγκεκριμένη κυρία αποτελεί «αντικείμενο έρευνας» και «είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Αρχών και θα πρέπει να ερευνηθεί». Επομένως, η Ελένη Μυλωνοπούλου θα εξεταστεί με πολλούς τρόπους και όταν αυτό γίνει, η γυναίκα θα κληθεί ξανά στη ΓΑΔΑ για να δώσει εξηγήσεις.

Θυμίζουμε πως σήμερα ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, ζήτησε από την Ελένη Μυλωνοπούλου να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Σε επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, με αφορμή πρόσφατες διατυπώσεις της Ελένης Μυλωνοπούλου, τονίζεται:

«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».

«Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος», αναφέρεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση.

Έχουν περάσει 24 ημέρες από την 11η Μαΐου, όταν η Κάρολαϊν βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι της και τη σκότωσαν στον ίδιο χώρο που βρίσκονταν η -μόλις 11 μηνών- κορούλα της και ο σύζυγος της.

Η «Μεγάλη Στοά» είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν

Οι αξιωματούχοι της αστυνομίας έχουν στην κατοχή τους έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» από το 2018, της οποία η «ψυχολόγος» φαίνεται να ήταν μέλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει στο παρελθόν την φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αδελφότητα, η ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της «Μεγάλης Στοάς» ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με ύποπτο όχημα

Την ίδια ώρα, ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» καθώς φαίνεται ένα σκούρο όχημα να αποφεύγει την Αττική Οδό και να απομακρύνεται μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου, από το σημείο.

Η ίδια ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του 32χρονου

Στην εκπομπή μίλησε και ο πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, που είχε πέσει θύμα ληστείας μαζί με τη σύζυγό του, όπως ακριβώς αυτή στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον», είπε στην κάμερα του «Τούνελ».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER