Λίγο πριν την δολοφονία της

 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της αδικοχαμένης Καρολάιν, είναι συνταρακτικές τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα αυτή την ώρα, ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δίνει συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως το τελευταίο sms που έστειλε η αδικοχαμένη Καρολάιν στον συζυγό της, ήταν η λέξη «Stupid», δηλαδή χαζός.

Η αστυνομία ερευνα το ενδεχόμενο να υπήρχαν προστριβές μεταξύ του ζευγαριού.

Ο πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του και μεταφέρθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με ελικόπτερο της αστυνομίας. Αυτή την ώρα καταθέτει εκ νέου αυτή την ώρα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές και συγκεκριμένα ένα smart watch στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί. Επίσης, έχουν προκύψει στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι καθώς και για το κινητό του 32χρονου από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER