Ο επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl, κατεύνασε τις όποιες προσδοκίες υπάρχουν για διεκδίκηση του τίτλου από την ομάδα του Woking μέσα στο 2022.

Ψάχνοντας ακόμα το επόμενό της πρωτάθλημα μετά το 2008, η McLaren βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, όντας βελτιωμένη χρόνο με το χρόνο από το 2018 και ύστερα. Μέσα στο 2021 μάλιστα τα ενθαρρυντικά σημάδια συνεχίζονται.

Με τρία βάθρα στη φετινή της συγκομιδή, δια χειρός Lando Norris, έχει αναπτυχθεί η αντίληψη πως η McLaren θα μπορούσε να κάνει το ξεπέταγμα και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω σύντομα. Ο Seidl όμως δήλωσε πως ακόμα χρειάζονται “χρόνια” πριν μπορέσουν οι βλέψεις για τον τίτλο να υλοποιηθούν.

“Το μονοπάτι είναι ακόμα μακρύ αλλά είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα επανέλθουμε σε μερικά χρόνια στο επίπεδό μας”, δήλωσε στο Sky Italia ο Seidl.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια αλλά είναι σημαντικό ταυτόχρονα να μην παρασυρόμαστε”.

“Για μένα, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Εάν κοιτάξουμε τα τελευταία τρία χρόνια, ήδη έχουμε βελτιωθεί και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό”.

Βελέζ – Ρίβερ Πλέιτ με σούπερ αποδόσεις και προσφορά* στο Virtual Tennis!

“Είναι σημαντικό να μην έχουμε μεγάλες ελλείψεις σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Πρέπει επίσης να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την αεροσήραγγα, η οποία βρίσκεται δύο χρόνια πίσω στο χρονοδιάγραμμα”.

“Αυτή είναι η πιο σημαντική πρόοδος που θα πρέπει να κάνουμε”.

Ο Γερμανός συνέχισε λέγοντας: “Φυσικά και όταν έρχονται νέοι κανονισμοί, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για όλους”.

“Ταυτόχρονα, υπάρχει λόγος που η Mercedes και η Red Bull βρίσκονται μπροστά απ’ όλους αυτή τη στιγμή: κάνουν καλύτερη δουλειά και είναι καλύτερες ομάδες, άρα έχουν το πλεονέκτημα χάρη και στις εγκαταστάσεις που διαθέτουν”.

“Έχουμε μεγαλύτερες ομάδες και αυτό θα το συνεχίσουν και στη νέα εποχή, με τους νέους κανονισμούς. Έτσι, σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική δουλειά, η εξέλιξη ακόμα συνεχίζεται και θα πρέπει να μπούμε με το δεξί (στους νέους κανονισμούς)”.

“Ταυτόχρονα, θα πρέπει να δούμε και την ομάδα που πηγαίνει στους αγώνες, να δούμε τις εγκαταστάσεις μας και να προσπαθήσουμε να χειριστούμε το περιορισμένο budget που θα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια”.

“Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και να προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στα επόμενα χρόνια. Ύστερα, θεωρώ πως σε λίγα χρόνια μπορούμε να επιστρέψουμε στο προσκήνιο”.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER