Το πρόβλημα στην ΑΕΚ φαίνεται πως είναι πολύ μεγάλο και μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε των παικτών με μέλη της διοίκησης δεν βρέθηκε κανένα σημείο επαφής. 

Η ΑΕΚ είναι αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση και το πρόβλημα παραμένει. Οι παίκτες μετά από τη συνάντηση που είχαν με μέλη της διοίκησης συνεχίζουν να επιμένουν και να απειλούν πως δεν θα κατέβουν στους μικρούς τελικούς της Basket League, κάτι που σημαίνει αυτομάτως υποβιβασμός για την ΑΕΚ!

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, τα οικονομικά ζητήματα είναι πολλά και δημιουργούν αδιέξοδο. Το Σάββατο θα υπάρξει νέα συνάντηση των παικτών, αυτή τη φορά με τον Μάκη Αγγελόπουλο για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και για να αποφευχθούν καταστάσεις που όλοι απεύχονται.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που οι παίκτες κάνουν πράξη τα όσα λένε και δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» παικτών και διοίκησης ο κανονισμός στον ΕΣΑΚΕ προβλέπει υποβιβασμό για όποια ομάδα δεν εμφανιστεί στο γήπεδο. Είτε σε αγώνα κανονικής περιόδου είτε σε play off.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER