Απίστευτα πράγματα συνεχίζονται να γίνονται στο Καυταντζόγλειο Στάδιο που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για να αν υπάρχει Διοίκηση;

Την ίδια ώρα που το Στάδιο στη Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο και γίνονται- ορθώς- εργασίες, επιτρέπεται την Πέμπτη να γίνουν οι εξετάσεις των υποψηφίων στα ΤΕΦΑΑ. Μάλιστα, ενώ υπάρχουν έξι δικηγόροι στη διοίκηση του Καυταντζογλείου, αφήνουν μια τέτοια διαδικασία, όταν γίνονται εργασίες στο κεντρικό στάδιο και ο εργολάβος μόλις έχει βάλει φρέσκες βαλβίδες στη σφαιροβολία. Γίνεται προσπάθεια να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα και φαίνεται πως υπάρχει κάποια εχθρική αντιμετώπιση, όπως αναφέρουν παράγοντες στην περιοχή. Παράδειγμα ότι την Τετάρτη ήταν να γίνει συνάντηση και η πρόεδρος Χριστίνα Κυριακίδου δεν εμφανίστηκε.

Ν’ αναφέρουμε πως το Καυταντζόγλειο Στάδιο μετράει αντίστροφα για να φιλοξενήσει στις 3-4 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20.

Μέσα σε αυτά μη ξεχνάμε πως το κέντρο υψηλού αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, μόνο τέτοιο δεν είναι, καθώς μετά από τόσα χρόνια δεν έχει φτιαχτεί το στάδιο.

Κάποιος λοιπόν, πρέπει να βάλει τάξη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ, η Επιτροπή με τους πολλούς δικηγόρους, μάλλον ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης πρέπει να πιάσει τον… βούρδουλα. Οι κακοτεχνίες, το μόρφωμα του ταρτάν που έχει τοποθετηθεί πρόσφατα, η έλλειψη προσωπικού, τα φθαρμένα από τη χρήση τόσων ετών υλικά, από την εποχή του 2007, έχει τραγικά αποτελέσματα για την πόλη, τον στίβο και την αθλούμενη νεολαία της πόλης.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Βορείου Ελλάδας, που απέστειλε επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

“ΚΟΙΝ:  Πρόεδρος Σ.Ε.Γ.Α.Σ

Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης

Κύριε Υφυπουργέ,

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που ο αθλητικός κόσμος του στίβου της Θεσσαλονίκης περίμενε. Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου με δελτίο τύπου μας ενημέρωσε για την έναρξη λειτουργίας του Κεντρικού σταδίου ΄΄ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο΄΄.

Μετά από 2 χρόνια!! ανακατασκευής του ελαστικού τάπητα (Ιούλιος 2019 – Ιούνιος 2021), θα περίμενε κανείς το πρώτο αθλητικό γεγονός να είναι ένας αγώνας στίβου.

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο υποδέχεται τους Champion for Life! και ακαδημίες ποδοσφαίρου Κ12!!!

Την στιγμή που οι ακαδημίες του στίβου εδώ και ένα χρόνο κάνουν προπόνηση περιμετρικά του σταδίου στα τσιμέντα!!! και αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στα Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Κ23 και Κ20 δεν μπορούν να μπουν για προπόνηση, το ΚΕΣ υποδέχεται τους Champion for Life.

Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν τα μέλη της Επιτροπής ως υποχρέωση για τα μικρά παιδιά των ακαδημιών, ήταν να διοργανώσουν έναν αγώνα στίβου. Τέλος θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα. Υπάρχει κάποιος από την Επιτροπή Διοίκησης του σταδίου που σαν γονιός θα έστελνε τα παιδιά του να γυμναστούν στα τσιμέντα;

Υ. Γ  Για την ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα θα επανέλθουμε σύντομα”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER