Η Δολοφονία 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα έχει προκαλέσει σοκ, με τον πρώην σύζυγό της να παρουσιάζεται στην Αστυνομία.

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, η οποία βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι αρχές έψαχναν ολόκληρη τη νύχτα των 75χρονο σύζυγό της με τον οποία είναι σε διάσταση και έχουν δύο παιδιά. Στις 18:30 εμφανίστηκε και παρουσιάστηκε στην Υποδιέυθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Εως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο έγκλημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτός ήταν ο δράστης αφού το θύμα τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες, δύο στο λαιμό και μία στην κλείδα από όπλο μικρού διαμετρήματος, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1 «μήλο της έριδος» ήταν ένα σπίτι, που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από προηγούμενο γάμο, αλλά η 64χρονη είχε αντιρρήσεις.

Εξ αρχής στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπήκαν άτομα από το στενό περιβάλλον της γυναίκας και ελήφθησαν καταθέσεις από την οικογένειά της.

Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες με ένα άτομο, το οποίο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές το έχουν αναζητήσει, για να του πάρουν κατάθεση.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER