Με μία εγκατάλειψη και μία 18η θέση τελείωσε ο αγώνας στο Sochi για την Haas. O Schumacher αντιμετώπιζε εξαρχής πρόβλημα με το μονοθέσιό του, το οποίο η ομάδα δεν κατάφερε να λύσει όσο βρισκόταν στην πίστα με συνέπεια να εγκαταλείψει. Ο teammate του από την άλλη είχε ένα σταθερό αποτέλεσμα ενώ δήλωσε πως η ομάδα πήρε γρήγορα την απόφαση να μπουν για ενδιάμεσα γεγονός που τον βοήθησε να κερδίσει λίγο χρόνο.

Mick Schumacher, DNF

«Είχαμε προφανώς ένα πρόβλημα και προσπαθούσαμε να το διορθώσουμε στην πίστα αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι αυτό που είναι, ζούμε και μαθαίνουμε και είναι η Formula 1 – έτσι μπορούν να συμβούν πράγματα. Είναι η πρώτη μου εγκατάλειψη φέτος και σίγουρα ήλπιζα ότι θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος ή δεν θα συνέβαινε καθόλου φέτος, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ήμασταν πολύ καλοί από την άποψη του ρυθμού και το μονοθέσιο είχε καλή αίσθηση εκεί έξω. Θα πάρουμε τα θετικά, θα τα αναλύσουμε και θα τα μεταφέρουμε στην Τουρκία.»

Nikita Mazepin, 18ος

«Ήταν ένας μακρύς αγώνας – πολλά πράγματα συνέβησαν. Είχα έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και στη συνέχεια έβαλα τα δυνατά μου για να κρατήσω τα ταχύτερα μονοθέσια πίσω χρησιμοποιώντας τη μπαταρία έξυπνα, κάτι που νομίζω ότι το έκανα καλά. Στη συνέχεια, αφού κάναμε pit stop, βγήκαμε με σκληρά ελαστικά, προσπάθησα ακόμα να κρατήσω τα μονοθέσια πίσω και προφανώς ένα με προσπέρασε, και μετά είχα ένα μπλοκάρισμα και δυστυχώς για εμάς όταν μπλοκάρουν τα σκληρά ελαστικά, δεν επανέρχονται ποτέ. Εμείς ως ομάδα πήραμε μια καλή απόφαση για να μπούμε για ενδιάμεσα, ήμουν ένα από τα πρώτα μονοθέσια και κέρδισα αρκετό χρόνο πίσω. Ήταν διασκεδαστικό να προσπερνώ κάποια μονοθέσια που δεν θα μπορούσα ποτέ να προσπεράσω. Παρ ‘ όλα αυτά, γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε και τώρα κοιτάμε μπροστά για τον επόμενο αγώνα.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER