Η Εθνική Ελλάδας αποχώρησε από το Βέλγιο με προορισμό την πόλη της Ισπανίας, τη Μάλαγα, για το φιλικό ματς με την Νορβηγία την Κυριακή (6/6).

Κλίμα ικανοποίησης στην Εθνική Ελλάδας μετά την ισοπαλία με το Βέλγιο και πλέον, άπατες στρέφουν το βλέμμα στο κυριακάτικο (6/6, 20:00) φιλικό με τη Νορβηγία.

Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε το απόγευμα (18:00) της Παρασεκυής (4/6) από το Βέλγιο και έφτασε στη Μάλαγα, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σκανδιναβίας με καλή ψυχολογία στο γήπεδο «Ροσαλέδα».

Αρχικά, ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Όσλο, ωστόσο λόγω των περιορισμών που υπάρχουν με τον κορονοϊό από τις νορβηγικές αρχές αποφασίστηκε να γίνει στην Ισπανία.

Η προπόνηση της Παρασκευής (4/6) έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, με όσους έπαιξαν χτες να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης και τους υπόλοιπους 10 στον αριθμό να γυμνάζονται σε κανονικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Ολλανδού τεχνικού.

Η προπόνηση του Σαββάτου (5/6) είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 στο Estadio La Rosaleda. Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα 45 λεπτά πριν την έναρξή της.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER