Η δεύτερη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος πριν το ματς της Πέμπτης (11/11) με την Ισπανία ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα για τον Φαν Σιπ.

Η δεύτερη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (11/11) με την Ισπανία ολοκληρώθηκε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Κάτι το οποίο είναι θετικό για τον Φαν Σιπ στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας για την αναμέτρηση με τους “φούριας ρόχας”.

Ο Ολλανδός έκανε κάποιες δοκιμές αναφορικά με τα πρόσωπα που θα παρατάξει στην άμυνα της Εθνικής, εκεί όπου αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα και έχει καλέσει αρκετά νέα πρόσωπα αλλά ακόμα δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Φαν Σιπ να σημειώσουμε ότι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (10/11) το μεσημέρι, στις 12:00 στο ΟΑΚΑ. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η δεύτερη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον επικείμενο αγώνα εναντίον της Ισπανίας στο ΟΑΚΑ. Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τον κ. Φαν Σιπ.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 (livestreaming) και η προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τις 17:00 (15’ ανοιχτή)”.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER