ΕΙΟ: Η ιστιοπλοϊκή πανδαισία συνεχίζεται με την ολοκλήρωση των περιφερειακών πρωταθλημάτων Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,5 στα οποία θα τρέξουν περισσότεροι από 320 αθλητές και αθλήτριες.

ΕΙΟ: Τα περιφερειακά πρωταθλήματα Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 συνεχίζονται από σήμερα και ολοκληρώνονται την Κυριακή. Περισσότερα από 320 αθλητές και αθλήτριες στις δύο κατηγορίες περιμένουν με αγωνία να ρίξουν τα σκάφη τους στη θάλασσα και να απολαύσουν τις ιστιοδρομίες μετά από μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και τώρα όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν από rapid test και θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Ο πρώτος αγώνας ξεκινά σήμερα στον Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας που διοργανώνει το περιφερειακό πρωτάθλημα Λέιζερ 4, 7. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 74 σκάφη.

Αύριο Πέμπτη ο ίδιος όμιλος φιλοξενεί το πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου με τη συμμετοχή 82 Όπτιμιστ και 47 Λέιζερ 4,7.

Στον Βόλο ο Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες θα διοργανώσει το περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος. Μέχρι τώρα οι συμμετοχές είναι 25 Όπτιμιστ και 12 Λέιζερ 4,7.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Τον αγώνα της Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει ο Ν.Ο. Βόνιτσας με τη συμμετοχή 64 Όπτιμιστ και 19 Λέιζερ 4,7.

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER