Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Ελίνα Τζένγκο: Βολή στα 56,02 μ. στο μίτινγκ «Ίστβαν Γκιουλάι»

Ελίνα Τζένγκο: Βολή στα 56,02 μ. στο μίτινγκ «Ίστβαν Γκιουλάι»

131

Η Ελίνα Τζένγκο στο μίτινγκ «Ίστβαν Γκιουλάι» κατέλαβε την έβδομη θέση στον αγώνα με βολή στα 56,02 μ. από την τρίτη της προσπάθεια. 

Στο μίτινγκ “Ιστβαν Γκιουλάι” , το οποίο ανήκει στη σειρά Gold του Contenental Tour, αγωνίστηκε σήμερα (6/7) η Ελίνα Τζένγκο. Αυτός ήταν ο τελευταίος της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης στον ακοντισμό στην κατηγορία Κ20 κατέλαβε την έβδομη θέση στον αγώνα με βολή στα 56,02 μ. από την τρίτη της προσπάθεια. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ ξεκίνησε με άκυρη έκανε 51,84 μ. στην  δεύτερη βολή της. Ήταν άκυρη στην τέταρτη και πέμπτη της βολή και έκλεισε τον αγώνα της με 54,10 μέτρα. Η Τζένγκο στο Ταλίν θα διεκδικήσει να ανέβει στο βάθρο των νικητριών. Δεδομένο είναι ότι προέρχεται από μια καλή σεζόν.

Στο τριπλούν των ανδρών, ανάμεσα σε κορυφαίους άλτες του αγωνίσματος είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει ο Νίκος Ανδρικόπουλος. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είχε καλύτερη προσπάθεια στα 16,13 μ. στο δεύτερο άλμα. Ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην ένατη θέση κι έτσι εκτέλεσε τρία άλματα, από τα οποία μόνο το δεύτερο ήταν έγκυρο.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Πέδρο Πιτσάρδο (Πορτογαλία) με 17,92 μέτρα και δεύτερος ο Φαμπρίς Ζανγκό (Μπουρκίνα Φάσο) με 17,82 μέτρα.

 

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER