Εντυπωσίασαν με τις κατατακτήριές τους οι AlphaTauri στην Αυστρία. Ο Pierre Gasly θα εκκινήσει από την 6η θέση και ο Yuki Tsunoda από την 7η.

Pierre Gasly, 6ος, 1:04.107

«Φαίνεται ότι κάθε Σαββατοκύριακο στις κατατακτήριες βρισκόμαστε σε μια παρόμοια θέση και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό, η έκτη θέση είναι μια ακόμη δυνατή απόδοση για εμάς, οπότε σήμερα είναι μια καλή μέρα Δεν ήμουν τόσο άνετα στο μονοθέσιο  αυτό το Σαββατοκύριακο για κάποιο λόγο, οπότε μπαίνοντας στο quali ήταν λίγο άγνωστα, και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να το κάνουμε αυτό το απόγευμα. Είμαστε τα πρώτα μονοθέσια που ξεκινούν με μαλακή αύριο, οπότε η στρατηγική θα είναι σίγουρα κλειδί στον αγώνα. Έχουμε δείξει ότι το μονοθέσιο έχει το ρυθμό, οπότε αισθάνομαι σίγουρος.»

Yuki Tsunoda, 7ος, 1:04.273

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή απόδοση, είναι τα καλύτερα προκριματικά μου μέχρι στιγμής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα, η οποία διατήρησε το ρυθμό από την περασμένη εβδομάδα και κατάφερε να τα συνδυάσει όλα όταν μετράει περισσότερο. Ο τελικός μου γύρος ήταν πολύ καλός, παρόλο που δεν είχα slipstream, οπότε πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Ήταν πολύ χρήσιμο να βρίσκομαι εδώ στην Αυστρία για δύο συνεχόμενους αγώνες, μου επέτρεψε να ενισχύσω την αυτοπεποίθησή μου και νομίζω ότι αυτό δείχνει στην απόδοσή μου σήμερα. Το αύριο είναι το κλειδί, δεν ξέρω πώς θα είναι οι συνθήκες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά η διαχείριση των ελαστικών θα είναι ζωτικής σημασίας για να πάρω βαθμούς, κάτι που στοχεύω.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER