Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΣΑ: Πρόεδρος Επιτροπής υποδομών ο Ασωνίτης!

ΕΠΣΑ: Πρόεδρος Επιτροπής υποδομών ο Ασωνίτης!

129

ΕΠΣΑ: Από τα πρόσωπα που δικαιούνται να εισπράξουν μια καλή κουβέντα, η οποία είναι σίγουρο πως θα πιάσει τόπο, είναι και ο Σπύρος Ασωνίτης.

Ο πρώην πρόεδρος του Φωστήρα Ηλιούπολης, που για πολλά χρόνια στήριξε την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» με κάθε μέσο και με κάθε κόστος, σήμερα απολαμβάνει μια άλλη τιμητική θέση στα ενδότερα της ΕΕ της ΕΠΣΑ. Κι αυτή είναι η θέση του προέδρου της Επιτροπής υποδομών.

Η καλοσύνη, η ευγένεια και κυρίως η ηρεμία του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, όσον αφορά την ανάπτυξη των μικρών ηλικιών, είναι γεγονός, πως μέτρησαν στην απόφαση αυτή.

Θεωρείται σίγουρο, πως ο Ασωνίτης, ένα πρόσωπο που διακρίνεται για την τεράστια προσφορά του στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, θα συμβάλει στα μέγιστα, προκειμένου αυτό το γεμάτο υγεία και ζωντάνια, ευαίσθητο κομμάτι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναμφίβολα η ΕΠΣΑ, επέλεξε το σωστό πρόσωπο να του δώσει ένα πόστο, που έχει ιδιαιτερότητες και κυρίως που έχει ανάγκη από χάδι και υποστήριξη, ώστε να παραμείνει η μήτρα ανάδειξης των ταλέντων που θα πλαισιώσουν τις επαγγελματικές ομάδες.

*Στη φωτό ο Σπύρος Ασωνίτης είναι αριστερά και δεξιά του ο Τάκης Βαρβιτσιώτης

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER