Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΣ Λάρισας – Μπουχλαριώτης: Πρόεδρος που είναι αγαπητός δεν αλλάζει!

ΕΠΣ Λάρισας – Μπουχλαριώτης: Πρόεδρος που είναι αγαπητός δεν αλλάζει!

111

ΕΠΣ Λάρισας: Οι Λαρισαίοι παράγοντες δεν ανησύχησαν, όταν προκηρύχθηκαν οι εκλογές, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέου προέδρου.

Και ο λόγος είναι αυτονόητος… αφού η δυναμική παρουσία του Δημήτρη Μπουχλαριώτη, δεν επέτρεπε δεύτερες σκέψεις.

Ο τύπος δεν ανέλαβε τα διοικητικά ηνία της ΕΠΣ Λάρισας, απλά για να πει, πως είναι πρόεδρος, αλλά για να προσθέσει το δικό του λιθαράκι σε ένα χώρο, που έχει ανάγκη από προσφορά, στήριξη και υποστήριξη.

Και όλα αυτά τα εισέπραξαν οι Λαρισαίοι παράγοντες, με συνέπεια, όταν ήρθε η ώρα για να ανταποδώσουν τα του καίσαρος τω καίσαρι, το έκαναν πολύ ευχαρίστως με συνέπεια ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης να πάρει το απόλυτο 38 στα 38!

Κι έτσι να αναδειχθεί ο απόλυτος άρχοντας και κυρίαρχος του παιχνιδιού της μπάλας στη Λάρισα, χωρίς αμφισβητήσεις και αστερίσκους για δεύτερη τετραετία!

Και όσον αφορά τα πρόσωπα που εκλέχτηκαν για το ΔΣ ήταν οι εξής: Μπανιάς Πέτρος, Καρυώτης Ειρηναίος, Τσακίρης Παντελής, Γκουτζαμάνης Ιωάννης, Μπασαγιάννης Χρήστος, Στεργιούλας Αντώνιος, Έξαρχος Ιωάννης, Καρακάσης Ανδρέας, Καρκατσέλας Δημήτριος, Μπίζιος Αθανάσιος, Γκρίμπας Αργύρης, Γρηγοριάδης Ελευθέριος, Μερτζανίδης Κωνσταντίνος, Μπαχτσιβάνος Χρήστος

Αναπληρωματικά Μέλη ΔΣ: Λίταινας Μιχαήλ, Κουρδής Νικόλαος, Κωστόπουλος Εμμανουήλ, Κίτσιος Βασίλειος, Τάψας Αναστάσιος

Μέλη ΕΕ: Μαξιμιάδης Απόστολος, Γκόβαρης Κωνσταντίνος, Μωυσίδης Παναγιώτης

Αναπληρωματικά Μέλη ΕΕ: Μαϊμάρης Νικόλαος, Ζήσης Γεώργιος

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER