Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά τον παραλίγο… ύπνο του προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν on camera, τη στιγμή που εκφράζονται φόβοι για την υγεία του.

Ερντογάν: Μετά το πρόβλημα με την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου του προέδρου της Τουρκίας, ένα άλλο σημαντικό θέμα απασχολεί την γειτονική χώρα με κεντρικό πρόσωπο και πάλι τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που λίγο έλειψε να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια ομιλίας του!

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια χθεσινών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου μέσω διαδικτύου, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα της Κύπρου.

Το επίμαχο σημείο μεταδόθηκε στη συνέχεια από το Anadolu, χωρίς να υποστεί κάποια επεξεργασία, μ’ αποτέλεσμα το εθνικό πρακτορείο να δεχτεί βολές από τα φιλοκυβερνητικά μέσα, επειδή δεν προστάτεψε την εικόνα του Τούρκου προέδρου.

Μάλιστα πολλοί υποστήριξαν στην Τουρκία, πως η εικόνα του αδύναμου προέδρου, δεν κάνουν «ρεζίλι» μόνο τον ίδιο τον Ερντογάν αλλά και την εικόνα της χώρας, ενώ θέτουν και θέμα εθνικής ασφάλειας.

Το βίντεο έγινε viral παγκοσμίως, με πολλούς να σχολιάζουν πως η εικόνα του αδύναμου Ερντογάν συνάδει με τις φήμες για σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, κάτι το οποίο όμως διέψευσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER