Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Η Σπυριδούλα Καρύδη ολοκλήρωσε την παρουσία της με ένα ασημένιο μετάλλιο και δύο συμμετοχές σε τελικούς.

Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη από την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ23 του Ταλίν.

Η Σπυριδούλα Καρύδη αγωνίστηκε την Κυριακή στον τελικό στο άλμα εις μήκος, όπου κατέλαβε την 9η θέση με 6,25 μέτρα (2,3).

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ολοκλήρωσε έτσι μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας κυνήγησε με συνέπεια και σταθερότητα τους στόχους της.

Η 20χρονη θα έχει την ευκαιρία να επιστέψει σε δύο χρόνια στη διοργάνωση και να επιδιώξει νέες διακρίσεις τόσο στο τριπλούν, όσο και στο μήκος.

Η Καρύδη ξεκίνησε τον αγώνα της με 6,25 μ., πέτυχε 5,99 μ. στο δεύτερο άλμα και 6,05 μ. στο τρίτο και τελευταίο αγώνα.

Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Πέτρα Φάρκας (Ουγγαρία) με 6,73 μ., δεύτερη ήταν η Μέρλ Χομέιερ (Γερμανία) με 6,69 μ. και τρίτη η Λούσι Χάνταγουέι (Μ. Βρετανία) με 6,63 μέτρα.

Στον τελικό του επί κοντώ αγωνίστηκε η Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία κατέλαβε την 11η θέση με 4,00 μέτρα.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου προερχόταν από μία δύσκολη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας αντιμετώπισε τραυματισμό, που την κράτησε μακριά από τις προπονήσεις μέχρι και τις 16 Ιουνίου.

Η αθλήτρια σε μικρό διάστημα κατάφερε να καλύψει ένα μέρος της προπόνησής της και να φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αδαμοπούλου μετά τα 4,00 μ., δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,15 μέτρα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER