Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2021: Δηλώσεις της Εθνικής Ομάδας

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων 2021: Δηλώσεις της Εθνικής Ομάδας

250

Αποστολή Κλουζ Ναπόκα- Τόλης Λελεκίδης

Η Εθνική Ομάδα αναχώρησε την Τετάρτη το πρωί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έφθασε στο Βουκουρέστι.

Η αποστολή παραμένει στη ρουμανική πρωτεύουσα, καθώς η ανταπόκριση της πτήσης με TAROM για το Κλουζ Ναπόκα έχει μεγάλη αναμονή.

Μάλιστα, αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 18:05 και όπως ενημέρωσε η αεροπορική εταιρεία, λόγω Covid-19 θα έχει καθυστέρηση δυόμιση ώρες και θα φύγει στις 20:30.

Πάντως, η ομάδα έφθασε χωρίς προβλήματα.

Λίγο πριν την αναχώρησή τους για τον τελικό προορισμό μέλη της Εθνικής Ομάδας μίλησαν στο Sportime για τους στόχους τους στη διοργάνωση που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Κλουζ Ναπόκα.

Δηλώσεις

Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια): «Πιστεύω να μιλήσει η εμπειρία, η αλήθεια είναι πως είμαι χωρίς κούρσες τον τελευταίο καιρό. Το σημαντικό ότι δεν έχω ενοχλήσεις».

Ραφαέλα Σπανουδάκη (100μ., 200μ., 4×100μ.): «Είμαι σε καλή κατάσταση, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου περίμενα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, να βοηθήσω την Εθνική Ομάδα για την άνοδο. Είναι σημαντικό που θα αγωνιστώ με πολλές καλές σπρίντερ και θέλω να κάνω μια καλή επίδοση, κυρίως στα 200 μέτρα».

Παναγιώτης Τριβυζάς (4×100μ.): «Έχουμε δουλέψει τις αλλαγές, πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά και ευελπιστούμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες».

Κώστας Νάκος (400μ., 4×400μ.): «Δεύτερη ουσιαστικά κούρσα στα 400μ. εμπόδια. Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είμαι σε καλή κατάσταση και περιμένω μια καλύτερη επίδοση, ένα ατομικό ρεκόρ. Είναι η 3η φορά στη διοργάνωση».

Γιάννης Νυφαντόπουλος (100μ., 4×100μ.): «Είμαι σε καλή κατάσταση και ευελπιστώ σε έναν καλό αγώνα».

Μάριος Αναγνώστου (5.000μ.): «Είναι η δεύτερη φορά που μετέχω, την πρώτη μπήκα στα 3.000μ., τώρα στα 5.000μ. Η επίδοσή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (14.07.40) μου δίνει τη δυνατότητα να ελπίζω σε ένα καλό πλασάρισμα, αλλά θέλω να συνδυαστεί με καλύτερο χρόνο».

Κώστας Μπανιώτης (ύψος): «Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω σε μια καλύτερη επίδοση. Αναμένω καλό αγώνα, να με βοηθήσει για καλύτερο χρόνο. Είναι η όγδοη φορά που μετέχω».

Ανθή-Κοραΐνη Κυριακοπούλου (1.500μ.): «Είναι η πρώτη φορά που μετέχω με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Είμαι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Αναστασία Καρακατσάνη (5.000μ.): «Είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας μου φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Πέρασα πολλά, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση και θα παλέψω για ένα καλό πλασάρισμα».

Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (3.000μ. στιπλ): «Είναι το δεύτερό μου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Ανδρέας Πανταζής (τριπλούν): «Θα προσπαθήσω για ένα ατομικό ρεκόρ. Είμαι σε καλή κατάσταση και πρώτη φορά που μετέχω στη διοργάνωση».

Σπυριδούλα Καρύδη (τριπλούν): «Μετά και τη Φιλοθέη ξέρω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και κυνηγάω το καλύτερο».

Μίλτος Τεντόγλου (μήκος): «Είναι το τρίτο μου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και τις άλλες δύο ήμουν στην Σούπερ Λιγκ και είχα κερδίσει τη μία φορά. Θα ήθελα να πετύχω ένα ρεκόρ αγώνων. Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι τώρα πια τα άλματά μου δεν θα πέσουν κάτω από 8,20μ. Ο στόχος μου είναι να βγει καλό άλμα και υπάρχει συναγωνισμός. Πάντως, στη συνέχεια στο Ντάιαμοντ Λιγκ στο Μονακό θέλω να πάω καλά, γιατί θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας και πολύ δυνατός πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Μιχάλης Παππάς (400μ., 4×400μ.): «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι εδώ. Τιμή μου να είμαι μέλος της Εθνικής. Προσωπικά θέλω μια καλή επίδοση. Είναι η 3η φορά που μετέχω στη διοργάνωση».

Ελπίδα Καρκαλάτου (4×400μ.): «Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στα 4×400μ. και μαζί να παλέψουμε και για την άνοδο».

Κλαούντια- Ελένη Πόλακ (επί κοντώ): «Ελπίζω να βγει ο αγώνας χωρίς πρόβλημα, γιατί είναι αλήθεια πως έχω ένα πρόβλημα με το γόνατο. Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα συνεχίσω προπονήσεις και φυσικοθεραπείες με το πόδι μου με σκοπό να είμαι έτοιμη για δύο μίτινγκ αρχές Ιουλίου. Στις 3 Ιουλίου στο Σόποτ και στις 5 στη Γαλλία. Θα είναι σημαντικό να είμαι καλά εκεί εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ανδρέας Δημητράκης (3.000μ.): «Είχα ένα θέμα με το πόδι μου. Προσπαθώ να συνέλθω, θα κάνω ότι μπορώ για μια καλή εμφάνιση».

Αναστασία Μαρινάκου (3.000μ.): «Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ. Ο στόχος μου είναι ένα ατομικό ρεκόρ στα 3.000μ.».

Γιάννης Βοσκόπουλος (4×100μ.): «Είναι ευλογία για μένα που είμαι στην Εθνική ομάδα. Υπάρχει χημεία στην ομάδα 4×100μ. και λόγω ενός απρόοπτου περιστατικού δεν θα αγωνιστώ, αλλά είμαι εδώ και έτοιμος να βοηθήσω».

Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός): «Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί είναι ο πρώτος μου αγώνας στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα στις γυναίκες. Είμαι καλά, θέλω να ρίξω πάνω από τα 60 μέτρα γιατί κυνηγάω και το ράνκινγκ και το ίδιο θα επιδιώξω και στους Βαλκανικούς Αγώνες. Πάμε να το πάρουμε… σε ότι αφορά την άνοδο».

Ιάσονας Θανόπουλος (δισκοβολία): «Υπάρχει καλός συναγωνισμός και μπορεί να με τραβήξουν και μένα και να βγει μια καλή επίδοση».

Δημήτρης Τσίτσος (ακοντισμός): «Όσο πιο καλή τεχνική θέλω να βγει στον αγώνα. Είμαι σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν βγήκαν τα μέτρα που ήθελα. Μπορούσα παραπάνω».

Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (4×100μ.): «Είναι η πρώτη μου συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στις γυναίκες. Είμαι ενθουσιασμένη και θέλω να τα δώσω όλα και βγει ότι καλύτερο».

Μαρία Γάτου (4×100μ.): «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι βασικό μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100μ. Έχουμε κάνει καλές αλλαγές, είναι πιστεύω πολύ καλή η ομάδα και ευελπιστώ σε μια καλή θέση».

Έφη Κολοκυθά (μήκος): «Είμαι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι μπορώ να είμαι στην πρώτη τριάδα. Είναι στις δυνατότητές μου μια καλή επίδοση, που να φέρει ένα υψηλό πλασάρισμα».

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (δισκοβολία): «Είμαι πολύ καλά, μπορεί να μην έχει βγει η επίδοση, αλλά ελπίζω ότι θα γίνει εδώ, γιατί υπάρχει και καλός συναγωνισμός. Ο στόχος είναι να βρίσκομαι στην πρώτη τριάδα».

Ανδριάννα Φέρρα (4×400μ.): «Εύχομαι τα παιδιά όλα να πετύχουν τις επιδόσεις τους και γιατί όχι και ατομικά ρεκόρ. Είμαστε έτοιμες στην σκυταλοδρομία 4×400μ. και θα παλέψουμε για το καλύτερο και παράλληλα για την άνοδο».

Αναστασία Ντραγκομίροβα (σφαιροβολία): «Είμαι η μικρότερη, πρώτη φορά στη διοργάνωση και στην Εθνική με τις γυναίκες. Αυτό που στοχεύω είναι ένα ατομικό ρεκόρ».

Θόδωρος Βροντινός (4×100μ.): «Πήγαμε καλά στις αλλαγές και ελπίζουμε σε μια καλή θέση. Προσωπικά θέλω μια καλή παρουσία, γιατί κυνηγάω στα 100μ. το όριο (10.50) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Ελπίζω να βγει στη Βάρη».

Γιάννης Ντέτσικας (4×400μ.): «Είναι εμπειρία. Πρώτος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ελπίζω σε μια καλή παρουσία».

Σπύρος-Ηλίας Δουκατέλης (4×400μ.): «Είναι η πρώτη εμπειρία με την Εθνική ομάδα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER