Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ηρακλής: Ο κόσμος συγκέντρωσε σε χρόνο ρεκόρ το ποσό για την εγγυητική...

Ηρακλής: Ο κόσμος συγκέντρωσε σε χρόνο ρεκόρ το ποσό για την εγγυητική επιστολή

114

Ηρακλής: Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κόσμου του Ηρακλή, που συγκέντρωσε σε χρόνο ρεκόρ το ποσό που χρειαζόταν για την εγγυητική επιστολή και την προκαταβολή στη διοίκηση του ΠΟ Τρίγλιας.

Ηρακλής: Σε χρόνο ρεκόρ ο κόσμος του Ηρακλή κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 150.000 ευρώ για την εγγυητική επιστολή αλλά και την προκαταβολή στη διοίκηση του ΠΟ Τρίγλιας.

Πριν από τέσσερις ημέρες ο ΓΣ Ηρακλής έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά και αυτός το έκανε άμεσα, προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει σε συνεργασία με τον ΠΟ Τρίγλιας στη Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράσταση που δείχνει στην πράξη. Αξίζει να σημειωθεί πως από το συνολικό ποσό των 100.000 ευρώ, οι 100.000 θα πάνε στην εγγυητική και οι 50.000 ευρώ ως προκαταβολή στον ΠΟ Τρίγλιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τεράστια υπερηφάνεια και συγκίνηση ενημερώνουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι σήμερα κατατέθηκαν τα χρήματα για την εγγυητική επιστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα με σούπερ ενισχυμένη απόδοση στον Ντεμπελέ!

Ίσως στην ενημέρωση μας αυτή θα έπρεπε να απευθυνθούμε σε όλους αυτούς που έκαναν τα πάντα για να αποτύχει το εγχείρημα μας, όμως πραγματικά μια τέτοια μέρα θα ήταν έγκλημα να λερώσουμε τη χαρά μας μιλώντας γι’ αυτούς.

Θα απευθυνθούμε λοιπόν μόνο στο λαό του ΗΡΑΚΛΗ και θα τον ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί πέρα από κάθε πρόβλεψη, πέρα από κάθε λογική κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε έναν και έναν και μία μία ξεχωριστά, όχι γιατί εξασφαλίστηκε η εγγυητική επιστολή της ομάδας, αλλά γιατί με την στάση σας γκρεμίσατε για άλλη μια φορά όλα τα στερεότυπα που έχουνε «φιλοτεχνηθεί» τα τελευταία χρόνια και μας αναφέρουν ως λίγους, ως αποσυσπειρωμένους , ως τζαμπατζήδες.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί γκρεμίζοντας αυτούς του μύθους, ο δρόμος προς το επόμενο βήμα, δηλαδή την εξεύρεση επενδυτή που θα αναλάβει τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ γίνεται ακόμα πιο σύντομος και ελπίζουμε πολύ άμεσα να είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έφτασε στο τέλος του !!!

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!!!

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER