Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Η Εθνική Ομάδα 17/7 στο Μισάτο και 26/7 στο Ολυμπιακό Χωριό στο...

Η Εθνική Ομάδα 17/7 στο Μισάτο και 26/7 στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο

129

Η Εθνική Ομάδα θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο του Μισάτο στην Ιαπωνία από τις 17 Ιουλίου έως τις 26 του ίδιου μήνα.

Η ελληνική αποστολή, με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που θα έχουν πάρει το «εισιτήριο» πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, θα αναχωρήσουν στις 16 Ιουλίου αεροπορικώς από την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Ντόχα και εν συνεχεία με άλλη πτήση για το Τόκιο και από εκεί θα μεταβούν οδικώς για το Μισάτο, που θα καταλύσει η ομάδα.

Θα διαμένουν σε μονόκλινα δωμάτια, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα παραμείνουν για προετοιμασία μέχρι τις 26 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα θα αναχωρήσουν οδικώς από το Μισάτο θα κάνουν την είσοδό τους στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο.

Ν’ αναφέρουμε ότι στο Μισάτο θα παραμείνουν οι τέσσερις αθλητές του βάδην, οι προπονητές και ο φυσικοθεραπευτής και θα μεταβούν στο Σαπόρο, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα του βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επίσης, η ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη Εθνική Ομάδα στις 20 Ιουλίου.

Να θυμίσουμε ότι τα αγωνίσματα του στίβου ξεκινούν στις 30 Ιουλίου.

Τέλος, λόγω και των υγειονομικών μέτρων για τον Covid-19 κάθε αθλητής που θα ολοκληρώνει τον αγώνα του θα αναχωρεί από την ιαπωνική πρωτεύουσα μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER