Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Η μεγάλη συμφωνία της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ με την Aegean και οι...

Η μεγάλη συμφωνία της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ με την Aegean και οι αρνητές!

220

Η νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, το προηγούμενο διάστημα, κατάφερε να κλείσει μια μεγάλη χορηγική συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία Aegean.

Μέχρι και τα τέλη του 2024 οι Εθνικές Ομάδες θα «πετούν» με τον ελληνικό αερομεταφορέα. Μια εξαιρετική συμφωνία, που έρχεται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που όλα έχουν επηρεαστεί από την πανδημία με τον Covid-19. Κάτι που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, σε τρία χρόνια από τώρα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, η Εθνική Ομάδα θα ταξιδέψει με την Aegean, καθώς ως γνωστόν στη συμφωνία ξεχωρίζει η παροχή αεροπορικών εισιτηρίων για όλες τις αποστολές.

Αυτό όμως που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν πως η παράταξη της «Αναγέννηση», που αριθμεί 10 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, ακόμη και σε αυτή τη θετική συμφωνία, «ψήφισε» όχι. Με πρόφαση για άλλη μια φορά το θέμα της σύμβασης που θέλουν να την έχουν στα “χέρια” τους εκτός ΣΕΓΑΣ, με κίνδυνο των προσωπικών δεδομένων, δεν ψήφισαν για τη συμφωνία. Ν’ αναφέρουμε ότι τα Μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώση των όρων της συμφωνίας των συμβάσεων οποιαδήποτε στιγμή στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Έτσι, προκαλεί πια εύλογα ερωτήματα, αν ο σκοπός της «Αναγέννησης» είναι μόνο η εξουσία και όχι να βοηθήσει τον ελληνικό στίβο.

Μάλιστα, ούτε τις επιστροφές χρημάτων στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας στους δρομείς δεν συμφώνησε και είπε «όχι»! Πάντως, φαίνεται πως σε αυτή την περίπτωση υπήρξε και κάποιος εκτός… γραμμής, που ψήφισε το λογικό, δηλαδή «ναι» για τον ημιμαραθώνιο.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER