Πίσω μόνο από τον Verstappen θα εκκινήσουν τον αγώνα τα μονοθέσια της Mercedes. Οι Hamilton και Bottas δεν ήταν απογοητευμένοι ενώ επισήμαναν ότι θα παλέψουν για την νίκη στο Paul Ricard.

Lewis Hamilton 2ος

«Είναι υπέροχο να βλέπω τους φιλάθλους εδώ και ζεσταίνει την καρδιά μου να βλέπω ανθρώπους να έρχονται μαζί μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο που προσπαθούσα να φέρει το αυτοκίνητο καλή κατάσταση και δεν θα πίστευες όλα τις αλλαγές που έκανα από το FP1. Συγχαρητήρια στον Max, έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα.

“Στις μεγάλες διαδρομές ρυθμό νομίζω ότι οι Red Bulls ήταν ένα δέκατο ή δύο γρηγορότερες από εμάς στο FP2, αλλά το αυτοκίνητό μου βρίσκεται σε πολύ διαφορετικό μέρος τώρα, οπότε απλώς θα μείνω αισιόδοξος και θα κάνω ό, τι μπορώ αύριο. έχουμε μια πιθανότητα μάχης στη Στροφή 1 και θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες στρατηγικές αύριο. Ίσως θα βρέξει, ώστε δυνητικά να δούμε τους δυνατούς της βροχής να κάνουν το έργο τους! Αγαπάμε τη μάχη, έτσι εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να συνεχίζουμε να παλεύουμε και να τα δίνουμε τα πάντα.»

Valtteri Bottas 3ος

«Ήταν ένα δυνατό Σαββατοκύριακο, σίγουρα πολύ καλύτερο από πριν από δύο εβδομάδες και ήλπιζα να παλέψω για το pole. Η τελευταία διαδρομή στο Q3 ήταν εντάξει, οπότε δεν ένιωθα ότι υπήρχε πολύ περισσότερος χρόνος για να καλύψω. Νομίζω ότι η Red Bull είχε το προβάδισμα σε μια ευθεία γραμμή που έκανε τη διαφορά.

«Σίγουρα θα παλέψουμε για τη νίκη, είμαστε μεταξύ των δύο Red Bulls με δύο αυτοκίνητα εναντίον ενός στη στρατηγική, μπορούμε να είμαστε έξυπνοι και να τους προσφέρουμε μια πρόκληση. Τίποτα δεν θα γίνει εύκολο αλλά είμαστε έτοιμοι.»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER