Ο Ιωνικός δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα σεζόν στην Basket League, με την ομάδα της Νίκαιας να γίνεται η πρώτη ομάδα που καταθέτει τον φάκελο αδειοδότησης για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022. 

Ο Ιωνικός, έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις υποχρεώσεις του για φέτος ,  έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Οι Νικαιώτες κατέθεσαν πρώτοι τον φάκελο τους στον ΕΣΑΚΕ για αδειοδότηση,  για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Basket League της σεζόν 2021-2022.

Το πλάνο και ο στόχος είναι ίδιος. Παραγωγή και ανάδειξη νέων παικτών σε ρόλο πρωταγωνιστή και παραμονή στην Basket League. Κάτι που πέτυχαν με τεράστια επιτυχία και φέτος στη Νίκαια.

Ο Ιωνικός έφτιαξε ένα πολύ ελκυστικό project καθώς δεν υπάρχει νέος παίκτης που να μη γνωρίζει ότι στη Νίκαια θα έχει χώρο, χρόνο και προοπτική. Ο Νίκος Χουγκάζ είναι το πρώτο και μεγαλύτερο παράδειγμα, ο οποίος μάλιστα δήλωσε συμμετοχή στο draft του ΝΒΑ  και είναι ανάμεσα στις επιλογές του Ρικ Πιτίνο για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER