Δύο Αργεντινούς «έστειλε» στην Ελλάδα ο δημοσιογράφος Cesar Luis Merlo μέσω twitter. Ιωνικός και Παναιτωλικός παίρνουν τους τους Φράνκο Ζουκουλίνι και Ντιέγκο Ροντρίγκες αντίστοιχα, όπως υποστηρίζει.

Για τον δεύτερο επιβεβαιώνεται αυτό και από το Αγρίνιο. Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του. Για τον πρώτο, όμως, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο Ιωνικός ασχολήθηκε με τον Ζουκουλίνι, αλλά έως εκεί για την ώρα.

Αρχικά ο Ζουκουλίνι έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ελλάδα, όπου στο παρελθόν έπαιξε και ο αδερφός του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στη Νίκαια το όνομά του έπεσε στο τραπέζι και έγιναν και κάποιες συζητήσεις για το οικονομικό. Έως εκεί όμως. Συμφωνία δεν επιτεύχθηκε και από την ομάδα υποστηρίζουν πως άλλος είναι ο πρώτος στόχος για τη συγκεκριμένη θέση.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Ντεφενσόρ, ενώ το βιογραφικό του δεν περνάει απαρατήρητο. Ξεκίνησε από την Ράσινγκ Κλουμπ. Μετά πήγε στη Χόφενχαϊμ, ενώ οι Γερμανοί τον έδωσαν δανεικό σε Τζένοα, Ράσινγκ Κλουμπ και Σαραγόσα. Η τελευταία τον απέκτησε μετά και ακολούθησαν Άρσεναλ Σαραντί, Μπολόνια, Βερόνα και Κολόν. Τη σεζόν 2019-20 είχε 18 συμμετοχές με τη Βενέτσια, ενώ με την Ντεφενσόρ έπαιξε σε τρία ματς. Μέσα σε όλα έχει αγωνιστεί και μία φορά με την εθνική Αργεντινής.

Εικόνα

Εικόνα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER