Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ιωνικός: Συνάντηση με τους ανθρώπους της Super League

Ιωνικός: Συνάντηση με τους ανθρώπους της Super League

68

Ο Ιωνικός μπαίνει ξανά στο… κλίμα της Super League 1 και τα διαδικαστικά είναι αρκετά. Σε αυτό το πλαίσιο έκανε και μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Λίγκας την Τετάρτη (16/6). 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων της ομάδας μας στα γραφεία της Super League, με αρμόδια στελέχη της διοργανώτριας αρχής. Παρουσιάστηκαν, από τους ανθρώπους της Super League, όλα τα ζητήματα-θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα μας, εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021/2022.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά Κανονισμοί – Προκήρυξη Πρωταθλήματος – Πρόγραμμα Αγώνων – Συμβόλαια, Θέματα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων – Υπηρεσιών Τύπου, Θέματα Marketing, Θέματα Διοργάνωσης Αγώνων , Θέματα Ασφαλείας, Θέματα Πρωταθλημάτων Υποδομής, θέματα άδειας γηπέδου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους της Super League για την ενημερωτική συνάντηση. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για εμάς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα μας βρει στα μεγάλα σαλόνια ύστερα από 14 χρόνια».

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER