Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε φυσικά και η τελευταία που γίνονται πράγματα που κάποιες φορές από τύχη δεν συμβαίνουν σοβαρά περιστατικά.

Μιλάμε για την Ελλάδα και στη συγκεκριμένη περίπτωση το ΟΑΚΑ και το προπονητικό κέντρο του στίβου στο Κ1. Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες, που έχει ανοιχτεί μια τρύπα και δεν έχει αξιωθεί κανείς από τους υπεύθυνους του σταδίου να ασχοληθεί και να την κλείσει.

Yπήρχε μια διαρροή, ανοίχτηκε και φαίνεται πως χρειάζεται ένα κολάρο. Ζήτημα αν κάνει 5 ευρώ, όμως μεταξύ άλλων έχει «μπλέξει» και στον «κυκεώνα» του δημοσίου, όπου χρειάζεται διαγωνισμός για να αγοραστεί το συγκεκριμένο υλικό. Έτσι, έχουν αφήσει το χώρο όπως φαίνεται στη φωτογραφία που παρουσιάζει το Sportime!

Πάλι καλά που οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας απουσιάζουν σε αγώνες, γιατί είναι θέμα χρόνου να τραυματιστεί κανείς σοβαρά. Μέσα σε όλα αυτά και όπως φαίνεται και στην κάτω φωτό και το χορτάρι, που φτιάχτηκε πρόσφατα, έχει αφεθεί χωρίς πότισμα, με αποτέλεσμα να έχει κιτρινίσει και δεν θέλει πολύ να χαλάσει.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα με σούπερ ενισχυμένη απόδοση στον Ντεμπελέ!

Αλήθεια ο συντονιστής διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής είναι ενήμερος της κατάστασης από τον υπεύθυνο της εγκατάστασης;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER