Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Καββαδάς: «Να βρούμε άμεσα χημεία»

Καββαδάς: «Να βρούμε άμεσα χημεία»

138

Ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά και τόνισε ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί… ούτε μέρα στην προετοιμασία. 

Αρχικά ο Καββαδάς μίλησε για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας: «Είναι πάντα όμορφο να βρισκόμαστε εδώ, μαζί με παιδιά που γνωριζόμαστε χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη μέρα. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι περιορισμένος, πρέπει να ‘βρεθούμε’ μεταξύ μας, να ενσωματωθούν και τα υπόλοιπα παιδιά για να βρούμε άμεσα χημεία και να είμαστε έτοιμοι στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

Για την παρουσία του στα «παράθυρα»: «Ήρθα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δούλεψα πολύ για να επανέλθω στην Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή, που μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξω, τον κ. Καστρίτη και τον κ. Συρακόπουλο, αλλά και τη διοίκηση που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια ο κ. Σκουρτόπουλος με κάλεσε στα ‘παράθυρα’ και μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξω στην Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Δούλεψα και έκανα ό,τι μπορούσα για να προκριθούμε στο Ευρωμπάσκετ. Τα καταφέραμε και τώρα… έφυγε ο χειμώνας και ήρθε η ώρα για το καλοκαίρι».

Για τη συνεργασία με τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι ξεκάθαρος, η φιλοσοφία του είναι απλή και όμορφη. Ζητά απλά πράγματα, κάτι που είναι σημαντικό για τον παίκτη. Μέρα με τη μέρα θα τον μαθαίνουμε και θα μας μαθαίνει περισσότερο. Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής κι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας μέρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank»: «Θα αντιμετωπίσουμε τρεις σοβαρές ομάδες με καλά ρόστερ. Έχουμε λίγο χρόνο μέχρι τότε και στόχος είναι να ‘βρεθούμε’ καλά μέχρι τότε, να πάρουμε ψυχολογία από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια και να εμφανιστούμε έτοιμοι στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER